Curs de manipulació d’aliments
13 de març, de 15h a 19h
DESTINATARIS
Persones que treballin en establiments de venda d’aliments o de restauració a Manlleu i que tinguin contacte directe amb els aliments: preparació, fabricació, transformació, distribució, venda, subministrament i servei.
També persones en situació d’atur que vulguin treballar en ocupacions on s’ha de manipular aliments.
OBJECTIUS GENERALS
Tenir la formació necessària per fer correctament i de manera segura la feina de manipulació d’aliments.
Conèixer les normes d’higiene que s’han de complir.
Conèixer el concepte de toxiinfecció alimentària: causes, conseqüències i prevenció.
OBJECTIUS ESPECÍFICS
Seguretat alimentària.
Manipulació higiènica dels aliments.
Contaminants alimentaris.
Toxiinfecció alimentària.
Autocontrols.
Més informació: https://www.manlleu.cat/ope/pl8/formacio/id9/manipulacio-d-aliments.htm
No es permet la inscripció a menors de 16 anys