Entrades Manlleu
Entrades Manlleu

PISTA DE GEL SINTÈTIC – ESCOLES

Descripció

La pista de gel sintètic està a disposició de les escoles per venir a patinar amb grups de 26 persones (de manera excepcional es pot afegir una o dues places addicionals).

La pista està disponible per les escoles del dilluns 11 al dimecres 20 de desembre en horari lectiu (de 9h a 14h i de 15h a 17h).

Els mestres acompanyants tenen dret a patinar sense haver de pagar (màxim 2 mestres per torn).

  1. Seleccioneu el dia que us interessa venir a patinar.
  2. Veureu les franges disponibles i, entre parèntesis, les places disponibles per aquella franja.
  3. Afegiu tantes places com patinadors (sense comptar els mestres) hi haurà.
  4. Entreu les dades de contacte del responsable de la reserva (Nom, Cognom, Telèfon, Email i Grup classe) i les dades de facturació del centre educatiu (Nom, Adreça, Codi Postal, Municipi, NIF i IBAN).
  5. Rebreu un email amb la confirmació de la reserva.
  6. Al mail hi trobareu un enllaç per descarregar el full de patins on haureu d’indicar la talla dels patins de tots els participants (un número més que el calçat habitual) i les dades del centre educatiu, grup classe i dia/hora de la reserva. Preguem que envieu aquesta informació amb un mínim de 3 dies d’antelació.
  7. El dia de l’activitat, la persona responsable haurà de firmar conforme que s’ha dut a terme l’activitat i el nombre de patinadors final (sense comptar mestres).
  8. Segons el nombre de patinadors final, l’Ajuntament de Manlleu emetrà una factura al centre educatiu i farà el cobrament al compte IBAN indicat en el procés de reserva (No s’accepta cap altre mètode de pagament).

info
INFORMACIÓ DE L’ACTIVITAT

Data

De l’11 de desembre al 20 de desembre

Horari

De dilluns a divendres
9.00h a 14.00h
15.00h a 17.00h

Lloc

Plaça Fra Bernadí

Límit de places

26 places per torn

Venda on-line tancada