Entrades Manlleu

Taller d’animació amb imatges d’arxiu de Can Sanglas

Crearem un film d’animació col·lectiu a partir de les imatges d’arxiu en moviment de Carme Dalmau a les contínues de Can Sanglas l’any 1968.

Experimentarem des de la plàstica en moviment, manipulant amb diferents materials les imatges sobre paper: dibuixar, pintar, retallar, enganxar. El resultat serà un nou arxiu audiovisual, revisitat per les persones participants del taller, en diàleg amb la història de les treballadores de Can Sanglas, una de les fàbriques cotoneres més antigues de Manlleu i que actualment acull la seu del Museu del Ter.

Prepareu-vos per dibuixar i jugar amb la tècnica de l’stopmotion!

Tallerista: Martina Rogers

Artista visual, llicenciada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La fascinació per les arts plàstiques combinada amb la seva formació en el llenguatge audiovisual, li ha permès integrar tècniques com el dibuix, la pintura, la ceràmica o el collage dins del cinema.

El joc i l´experimentació són la base dels seus processos creatius. Alguns dels seus films han estat seleccionats en diversos festivals de cinema com L’Alternativa Barcelona Independent Film Festival (Barcelona), Mostra de Films de Dones (Barcelona), Aguilar Film Fest (Aguilar del Campóo), Animac Mostra Internacional d’Animació de Catalunya (Lleida) o projectats en alguns centres culturals com Tabakalera (Sant Sebastià) o el CCCB (el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Ha organitzat i treballat com a professora d’animació en diferents tallers a biblioteques, escoles i festivals de cinema. És fundadora del taller Les Mans, un espai de creació i formació en ceràmica i altres disciplines artístiques a Barcelona.

Més informació
instagram.com/rogersmartina
vimeo.com/martinarogers

Inscriu-te aquí
No esperis més

Dia
Dissabte 9 de juliol 2022

Participants
per totes les edats

Preu
5€

Hora
de 11h a 13.30h

Lloc
Museu del Ter, Manlleu

Màxim 20 participants

Venda on-line tancada