Entrades Manlleu

A. Dates, horaris i normativa funcionament de les Pistes de Gel:

 • Les pistes de gel estaran situades a la Plaça Fra Bernadí, i s’obriran al públic del 6 de desembre al 7 de gener del 2020. L’horari dels dies laborables i diumenges serà de les 11h a les 20h; i els divendres, dissabtes i festius de 11h a les 21h. La taquilla de venda d’entrades sempre tancarà 45 minuts abans de l’hora de finalització d’aquests horaris.
 • És obligatori patinar amb guants. En el cas de que algun patinador no en porti, els podrà comprar a la taquilla de la pista.
 • L’Ajuntament es reserva el dret de modificar els horaris de les activitats i fins i tot tancar-les al públic quan les condicions tècniques o climatològiques (pluja, vent, neu) no siguin favorables, vetllant per la seguretat dels usuaris.
 • Els torns de patinatge es faran de 30 o 45 minuts, en funció del tipus d’entrada. Aquest temps inclourà el temps de posta a punt del patinador (recollida i fixació dels patins).
 • Està prohibit menjar, beure i fumar dins les instal·lacions.
 • Els usuaris de la pista de gel hauran de patinar a velocitat moderada i en un sol sentit, que indicaran els monitors responsables de l’activitat. No es podrà patinar en cadena (més de 2 persones agafades de la mà). No està permès molestar, provocar o increpar altres patinadors.
 • Es reservat el dret d’admissió. Els monitors que s’encarregaran de vetllar pel bon funcionament de l’activitat podran expulsar els patinadors que no compleixin la normativa o que mostrin conductes incíviques a les instal·lacions. En cas d’expulsió l’usuari perdrà dret a qualsevol indemnització i al retorn de l’import pagat per participar en l’activitat.
 • L’Ajuntament no es fa responsable dels objectes deixats al recinte ni dels danys que puguin patir els patinadors per accident. També es reserva el dret de modificar la normativa si es considera necessari.
 • L’Ajuntament registrarà filmacions i fotografies generals de les instal·lacions. Els usuaris de les instal·lacions accepten que l’organització utilitzi les imatges amb finalitats d’arxiu i promocionals. En el cas que algun usuari no hi estigui d’acord ha d’informar d’aquest fet als monitors de la taquilla de la pista de gel per que ho tinguin en compte.
 • Els preus públics fixats per a la realització d’aquesta activitat es detallen al punt C d’aquest document.

B. Dates, horaris i normativa de funcionament de la Ludoteca i el Casal del Badanadal:

 • La ludoteca, pensada per a als nens i nenes de 0 a 12 anys, estarà situada al costat de la pista de gel, a la Plaça Fra Bernadí, a l’interior d’una carpa climatitzada i s’obrirà al públic del 6 de desembre al 7 de gener del 2020, durant els horaris següents: de les 9h a les 13h i de les 16h a les 20h; a excepció dels dies lectius que obrirà les tardes de les 17h a les 20h; els divendres, dissabtes i festius, en els que obrirà de les 11h a les 21h, i dels diumenges, en els que obrirà de les 11 a les 20h.
 • El servei de ludoteca es podrà utilitzar per franges de 1/2 hora o 1 hora.
 • Els menors de 3 anys han d’estar acompanyats del pare, la mare o un tutor.
 • Al mateix espai, i durant totes les dates laborables però festives escolars s’oferirà un servei de Casal de Nadal per a nens i nenes de 3 a 12 anys. L’horari serà de les 9h a les 13h, amb servei de permanència de les 8h a les 9h. Les entrades del Casal de Nadal  es podran adquirir per tot el casal o bé per dies esporàdics.
 • Els preus públics fixats per a la utilització d’aquests serveis es detallen al punt C d’aquest document.

C . Preus públics de les Pistes de Gel, tobogan, Ludoteca i Casal del Badanadal:

 • Els imports que es cobraran per la participació i entrada a les activitats seran els següents:
Preus entrades PISTES DE GEL I TOBOGANS DE GEL Preu IVA inclòs
Entrada individual de 30 minuts (pista infantil i/o menors 5 anys), lloguer de patins inclòs. 5,50 €
Entrada individual de 45 minuts, lloguer de patins inclòs. 6,50 €
Entrada individual tobogan – 3 baixades i lloguer de dònut gegant inclòs. 2,40 €
Preu especial famílies nombroses, i/o monoparentals, lloguer de patins inclòs. 4,50 €
Preu especial joves amb carnet Jove, entrada individual de 30 minuts, lloguer de patins inclòs. 4,50 €
Preu especial joves amb carnet Jove, entrada individual de 45 minuts, lloguer de patins inclòs. 5,50 €
Abonament pista gel, 5 entrades 45 minuts, lloguer de patins inclòs. 26,00 €
Abonament pista gel, 10 entrades 45 minuts, lloguer de patins inclòs 45,00 €
Curs patinatge, 1 sessió 1 h, entrada i lloguer de patins inclòs, prèvia reserva. 15,00 €
Val de descompte promocional, aplicable només a entrades de 45 min. 1,00 €
Preu guants, per parell 3,00 €
Abonament de migdies, per poder patinar cada dia, des de les 13 h fins les 16 h. 55,00 €
Abonament il·limitat individual (forfet), per patinar sempre que es vulgui. 95,00 €
 • Els grups de 15 a 50 persones (escoles, empreses, entitats…) podran reservar la pista de gel per patinar en grup de dilluns a divendres els dies lectius, entre les 8h a les 16h, o be en horaris en els que la pista no estigui en ple rendiment, i hi hagi espai suficient per acollir els usuaris i el grup, en aquell moment. També hi ha activitats complementàries, prèvia reserva i pagament de les activitats. Els preus fixats són els següents:
ESCOLES, GRUPS I ENTITATS (Preu per persona) Preu IVA inclòs
Dies lectius del 9 al 13, i del 16 al 20 de desembre, preu especial per patinar en grup (1 hora, lloguer de patins inclòs) 3,00 €
Cursa d’orientació 3,50 €
Activitat educativa al Museu del Ter 3,00 €
Sortida a la colònia tèxtil Rusiñol 4,00 €
Pujada al campanar de Manlleu 2,00 €
Preus entrades LUDOTECA I CASAL DE NADAL Import (iva inclòs)
Ludoteca: entrada individual de 30 minuts 2,80 €
Ludoteca: entrada individual d’1 hora 3,80 €
Ludoteca: abonament de 6 hores (famílies nombroses i clients habituals) 19,00 €
Casal del Badanadal: entrada abonament pels 8 dies de casal (23, 24, 27, 30, 31 de desembre i 2, 3 i 7 de gener) 63,00 €
Casal del Badanadal: entrada individual per la permanència de les 8h a les 9h matí 1,50 €
Casal del Badanadal: entrada individual dia esporàdic 12,00 €
 • S’oferirà a les empreses i entitats la possibilitat de col·laborar amb el Badanadal i promocionar-se incloent la seva imatge a les tanques de la pista de gel, a la ludoteca i regalant entrades als seus clients, al seu personal o col·laboradors. Els packs que es vendran es detallen a continuació:
PACKS PROMOCIONALS PER EMPRESES Preu IVA inclòs
50 ENTRADES + 1 TANCA PISTA GEL (mides: 100x70cm) 300 €
50 ENTRADES + 2 TANQUES PISTA GEL (mides: 100x70cm) 350 €
100 ENTRADES+ 1 TANCA PISTA GEL (mides: 100x70cm) 500 €
100ENTRADES+ 2 TANQUES PISTA GEL (mides: 100x70cm) 550 €
150 ENTRADES+ 1 TANCA PISTA GEL (mides: 100x70cm) 700 €
150 ENTRADES+ 2 TANQUES PISTA GEL (mides: 100x70cm) 750 €
Preu especial per empreses que participen a l’espai EXPRESS POPUP: 50 ENTRADES + 1 TANCA PISTA DE GEL (mides: 100x70cm) 160 €
1 TANCA PISTA DE GEL (mides: 100x70cm) 100 €
1/2 TANCA PISTA DE GEL(mides 50x70cm) 60 €
100 ENTRADES + VINILS DE 1X1m PENJATS A LA CARPA DE LA LUDOTECA 300 €

Altres descomptes i promocions:

VAL DE DESCOMPTE D’1 EURO:

 • Per facilitar l’accés a la pista de gel es distribuirà un val de descompte per valor d’1€ (IVA inclòs), a tots els alumnes escolaritzats entre P3 i 4t d’ESO de Manlleu i altres poblacions de la comarca d’Osona, Bages, Garrotxa i Ripollès, sempre i quan els centres estiguin interessats en aquesta promoció. Aquest import es descomptarà en la compra d’una entrada de 45 minuts per patinar a la pista de gel quan el presentin a taquilla, no serà acumulable i només es podrà utilitzar els laborables de dilluns a divendres.
 • El val de descompte també s’utilitzarà com a element de promoció en activitats que puguin ser pol d’atracció de visitants de fora de la ciutat, i es distribuirà en diferents punts comarcals i supracomarcals, per atraure visitants i participants de fora de la ciutat.

ENTRADES GRATUÏTES I ALTRES PROMOCIONS:

 • Els clients, socis o treballadors de les empreses que hagin adquirit un pack promocional amb entrades de la pista de gel i que presentin l’entrada/invitació impresa per l’Ajuntament podran patinar 45 minuts sense pagar entrada.
 • Els clients dels comerços associats al MAB Manlleu podran patinar 45 minuts gratuïtament presentant l’entrada/invitació corresponent, obtinguda als establiments associats a l’entitat i d’acord amb la promoció pactada amb l’entitat. El MAB Manlleu pagarà posteriorment a l’Ajuntament un import en concepte d’esponsorització i entrades utilitzades pels seus clients. Les empreses associades al MAB Manlleu gaudiran d’un descompte del 5% en fer la compra dels packs promocionals de la pista de gel.