Entrades Manlleu

11 de desembre

Enguany la pista de gel del Badanadal serà una mica diferent.

Les pistes de gel del Badanadal s’han adaptat per complir amb les mesures de seguretat, higiene i distanciament social decretades arrel de la situació sanitària COVID-19, però per tal que puguem gaudir tots d’aquesta activitat és imprescindible que complim el protocol de funcionament i les normes i instruccions que rebreu dels monitors i del personal que treballi a la pista de gel. El fet d’accedir a les instal·lacions, un cop comprada l’entrada, implica l’acceptació d’aquesta normativa i el compromís del seu compliment per part dels patinadors i acompanyants. Podeu consultar la normativa en aquest enllaç.

La pista de gel està dividida en dues pistes de 400m2 per patinar (Pista 1 i Pista 2).
Cada pista de gel disposarà de dos espais d’accés separats i reservats, per tal que els patinadors es puguin preparar i calçar el patins, per grups d’accés a la pista de gel. Aquestes zones de patinadors s’higienitzaran d’acord amb les normatives, després que cada grup de patinadors n’hagi fet ús. A cada pista de gel hi pot patinar un màxim de 28 persones per franja horària o torn.

En accedir a les instal·lacions un prendran la temperatura, validaran l’entrada i s’higienitzaran mans (gel) i calçat (alfombreta amb líquid), i es comprovarà que porteu posada la mascareta, a excepció dels casos que contempla la normativa vigent (menors de 6 anys o persones que acreditin degudament que no l’han de portar). Caldrà dur-la posada en tot moment, i per patinar també caldrà que porteu guants (obligatori).

Les pistes de gel tenen unes franges horàries assignades, i totes les compres d’entrades s’han de fer a través d’aquest web, per evitar cues a les taquilles.

Podeu comprar fins a 6 entrades i aplicar-hi els descomptes corresponents (família nombrosa, família monoparental, carnet jove o descompte per discapacitat). Per aplicar el descompte és imprescindible disposar d’un carnet o document acreditatiu, que haureu de presentar quan accediu a les instal·lacions, o pagar l’import descomptat en efectiu.

Les franges horàries son de 1 hora i 10 minuts i estan estructurades de la següent manera:

  • 15 minuts de preparació: validar la reserva i revisar el llistat de patins, accedir a la zona de patinadors, posar-se els patins.
  • 40 minuts de patinatge a la pista de gel.
  • 15 minuts de finalització: sortir de la pista, posar-se les sabates, sortir de la zona de patinadors.

PREUS:
Entrada de 40 minuts: 5 € IVA inclòs
Entrada amb descompte: 4 € IVA inclòs


Per fer la compra online de les vostres entrades:

1. Seleccioneu el dia
2. Seleccioneu la franja horària
3. Seleccioneu les localitats on seureu per canviar-vos el calçat (compra màxima de 6 entrades per transacció)*
4. Ompliu les dades corresponents (Nom i Cognoms, e-mail i telèfon del responsable de grup i talla de patins** per tots els patinadors)
5. Feu el pagament online amb targeta
6. Rebreu al vostre e-mail les entrades

* Les localitats de color blau son per un patinador + acompanyant. L’acompanyant haurà de quedar-se dins la zona de patinadors durant tota la franja horària reservada.
Si l’acompanyant vol patinar haurà d’abonar a taquilla el cost de l’entrada.

** La talla de patins serà un número més del vostre calçat habitual.

*** Preferiblement NO utilitzar els correus @hotmail o @msn

L’activitat de la pista de gel es realitza en un espai a l’aire lliure, del 6 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021, ambdós dies inclosos i en un horari d’obertura força ampli.

L’Ajuntament es reserva el dret, en funció de l’estat de la capa de gel i les condicions climatològiques, de tancar al públic les instal·lacions, per preservar la seguretat dels usuaris.

LA DISTRIBUCIÓ DE LES CADIRES A LES ZONES DE PATINADORS POT SER DIFERENT DE LA DISTRIBUCIÓ MOSTRADA EN LA COMPRA ONLINE