Entrades Manlleu

6 de desembre

Enguany la pista de gel del Badanadal serà una mica diferent.

Les pistes de gel del Badanadal s’han adaptat per complir amb les mesures de seguretat, higiene i distanciament social decretades arrel de la situació sanitària COVID-19, però per tal que puguem gaudir tots d’aquesta activitat és imprescindible que complim el protocol de funcionament i les normes i instruccions que rebreu dels monitors i del personal que treballi a la pista de gel. El fet d’accedir a les instal·lacions, un cop comprada l’entrada, implica l’acceptació d’aquesta normativa i el compromís del seu compliment per part dels patinadors i acompanyants. Podeu consultar la normativa en aquest enllaç.

La pista de gel està dividida en dues pistes de 400m2 per patinar (Pista 1 i Pista 2).
Cada pista de gel disposarà de dos espais d’accés separats i reservats, per tal que els patinadors es puguin preparar i calçar el patins, per grups d’accés a la pista de gel. Aquestes zones de patinadors s’higienitzaran d’acord amb les normatives, després que cada grup de patinadors n’hagi fet ús. A cada pista de gel hi pot patinar un màxim de 28 persones per franja horària o torn.

En accedir a les instal·lacions un prendran la temperatura, validaran l’entrada i s’higienitzaran mans (gel) i calçat (alfombreta amb líquid), i es comprovarà que porteu posada la mascareta, a excepció dels casos que contempla la normativa vigent (menors de 6 anys o persones que acreditin degudament que no l’han de portar). Caldrà dur-la posada en tot moment, i per patinar també caldrà que porteu guants (obligatori).

Les pistes de gel tenen unes franges horàries assignades, i totes les compres d’entrades s’han de fer a través d’aquest web, per evitar cues a les taquilles.

Podeu comprar fins a 6 entrades i aplicar-hi els descomptes corresponents (família nombrosa, família monoparental, carnet jove o descompte per discapacitat). Per aplicar el descompte és imprescindible disposar d’un carnet o document acreditatiu, que haureu de presentar quan accediu a les instal·lacions, o pagar l’import descomptat en efectiu.

Les franges horàries son de 1 hora i 10 minuts i estan estructurades de la següent manera:

  • 15 minuts de preparació: validar la reserva i revisar el llistat de patins, accedir a la zona de patinadors, posar-se els patins.
  • 40 minuts de patinatge a la pista de gel.
  • 15 minuts de finalització: sortir de la pista, posar-se les sabates, sortir de la zona de patinadors.

PREUS:
Entrada de 40 minuts: 5 € IVA inclòs
Entrada amb descompte: 4 € IVA inclòs


Per fer la compra online de les vostres entrades:

1. Seleccioneu el dia
2. Seleccioneu la franja horària
3. Seleccioneu les localitats on seureu per canviar-vos el calçat (compra màxima de 6 entrades per transacció)*
4. Ompliu les dades corresponents (Nom i Cognoms, e-mail i telèfon del responsable de grup i talla de patins** per tots els patinadors)
5. Feu el pagament online amb targeta
6. Rebreu al vostre e-mail les entrades

* Les localitats de color blau son per un patinador + acompanyant. L’acompanyant haurà de quedar-se dins la zona de patinadors durant tota la franja horària reservada.
Si l’acompanyant vol patinar haurà d’abonar a taquilla el cost de l’entrada.

** La talla de patins serà un número més del vostre calçat habitual.

*** Preferiblement NO utilitzar els correus @hotmail o @msn

L’activitat de la pista de gel es realitza en un espai a l’aire lliure, del 6 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021, ambdós dies inclosos i en un horari d’obertura força ampli.

L’Ajuntament es reserva el dret, en funció de l’estat de la capa de gel i les condicions climatològiques, de tancar al públic les instal·lacions, per preservar la seguretat dels usuaris.

LA DISTRIBUCIÓ DE LES CADIRES A LES ZONES DE PATINADORS POT SER DIFERENT DE LA DISTRIBUCIÓ MOSTRADA EN LA COMPRA ONLINE