Anglès lúdic

Ed. Infantil
Diverses activitats dins la mateixa hora en petites dosis per mantenir l’interès i l’atenció dels més petits a través de storysacks. Farem servir jocs, contes, cançons, vídeos, tallers, tots relacionats amb la història seleccionada, i treballarem diferents àrees d’interès segons el conte. Ens relacionarem sempre en anglès, reservant el català/castellà al mínim indispensable per assegurar el seguiment de les activitats de tots els menuts. Les nostres sessions són amenes fent que l’aprenentatge es trobi en una situació de confort pels nens i nenes.


Ed. Primària Taller interdisciplinari en anglès treballant concretament continguts de l’àrea de ciències naturals amb el programa, Nature Detectives. Es treballaran diferents àmbits de ciències, per reforçar la seva competència en llengua estrangera.
L’anglès, en el nostre programa, és d’idioma vehicular que permet aprendre els conceptes que treballem. Durant el curs es realitzarà una sortida al parc o en una zona verda pròxima al centre escolar. Així mateix, realitzarem activitats específiques segons l’estació de l’any i/o festivitat. Un exemple: preparar un Fairy Cake o un Blackberry smoothie.

AMPA Escola Pompeu Fabra
P3 – 6è
P3. Dimecres. 17.15 a 18.15 h
P4 – P5. Dimecres. 17.15 a 18.15 h
1r – 6è. Dijous. 17.15 a 18.15 h
31 €/mes
Books & Cookies
http://www.facebook.com/booksandcookiestorello
Escola Pompeu Fabra