Entrades Manlleu

Cafè d’Alger

L’espectacle Cafè d’Alger, proposa un repertori de la música chaâbi i les músiques del sud revisada i adaptada per la inspiració dels grans noms de la música popular algeriana com Dahmane el Harrachi, Sheikh el Hasnaoui, Amar Ezzahi… donant-li un so particular canten en català en francès en àrab i en amazic, on les veus de la polifonia es combinen perfectament amb el rocksteady rítmic creant un ambient festiu.

El Cafè d’Alger és un projecte musical nascut a Barcelona de la trobada de tres músics amb molt bones trajectòries artístiques;

Marc Serrats, amb la guitarra rítmica que es defineix com la Barcelona aborigen amb influències que van des de la música afroamericana, jamaicana i, per descomptat, catalana, des de la rumba fins a la música tradicional.

Yacine Belahcéne Benet, a la dérbouka i veu. ha marcat tota una generació per estar dsobre el escenaris amb Cheb Balowski, actualment Yacine & The Oriental Groove i Rumbamazigha.

Massinissa Aït-Ahmed, mandolina algeriana, bendir i cant és d’origen kabyl, viu a Barcelona des de fa més de deu anys i col·labora amb molts grups de Catalunya.

Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Dia
Diumenge 25

Preu
Gratuït

Hora
12.00 h

Lloc
Embarcador del Ter

Accés lliure a l’Embarcador del Ter fins a completar aforament