Entrades Manlleu

Campament reial

Aquest any hem preparat un campament reial molt especial!

Un recorregut d’uns 45 minuts, on les nenes i els nens podran veure com els patges reials treballen i realitzen els últims preparatius per aquesta nit tant especial. El carboner, la patge dels xumets, l’astròleg, la caramel·lera, els patges que emboliquen els regals, els carters…hi seran totes i els infants hi podran parlar.

Durant el recorregut els nens i les nenes podran lliurar la seva carta i també el seu xumet i se’ls donarà una bosseta de caramels.

Aquest campament es farà a la zona de Dalt Vila el dia 1 de gener de 16 a 20:30 h.

El campament s’ha adaptat per oferir una acollida als Reis d’Orient complint amb les mesures de seguretat, higiene i distanciament social decretades amb motiu de la situació sanitària derivada de la COVID-19. Serà imprescindible seguir el protocol de funcionament i les indicacions del personal que treballa al campament.

En accedir al campament us prendran la temperatura, us validaran l’entrada, s’higienitzaran les mans amb gel hidroalcohòlic i es comprovarà que tothom porti la mascareta, amb excepció dels casos que contempla la normativa vigent (menors de 6 anys o persones que acreditin degudament que no l’han de portar). Caldrà dur posada la mascareta durant tot el recorregut.

L’accés al campament té unes franges horàries assignades i la reserva d’accés s’ha de fer a través d’aquest web per evitar cues:

  • Caldrà escollir el dia en què es vol accedir i la franja horària d’entrada al campament.
  • Cada franja horària permet fins a 6 persones. Un cop completes les 6 places, haureu d’escollir la següent franja.
  • Es poden adquirir fins a 6 entrades per família.
  • Hi podran entrar nens i nenes de fins a 12 anys (inclosos).
  • Els nens i nenes no poden entrar sols/es, han d’anar acompanyats sempre d’una persona adulta.
  • Com a màxim poden entrar dues persones adultes acompanyant als infants.
  • Les persones adultes no poden entrar soles, només com a acompanyants dels infants.
  • L’entrada al campament es farà per la baixada de la Font de la Mare de Déu. També per a les persones amb problemes de mobilitat.
  • Cal arribar 5 minuts abans de l’hora d’entrada i tenir preparades les entrades: al telèfon o bé impreses.

En el moment de fer la reserva rebreu al vostre correu una versió digital de l’entrada amb un codi QR. Podeu imprimir-lo o mostrar-lo des del vostre telèfon.

Si per temes tècnics no podeu fer la reserva per Internet podeu adquirir-les presencialment a la consergeria de l’Edifici Can Puget:
de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 20 h (els dies 24 i 31 de desembre estarà tancat).
No es lliuraran més entrades presencialment una vegada s’hagin esgotat al web

Caldrà seguir el recorregut marcat en el temps establert per les persones de l’organització i no demorar-se en cap de les parades.
Un cop finalitzi el recorregut se sortirà per les escales de la Plaça Crist Rei. Es recomana sortir amb rapidesa per no ocasionar aglomeracions.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’Ajuntament de Manlleu:
participa@manlleu.cat
93 851 50 22

Organitzat per:

Venda on-line tancada