Entrades Manlleu

Categoria oficial Nacional – Sessió 01

Ulisses
Joan Bover — FAR — Mallorca — 20’ 55”
El 19 de novembre de 1980, una cria d’orca, va ser capturada en aigües Islandeses. La van batejar com Ulisses. Va començar el seu captiveri en un parc aquàtic de Tarragona i va passar a ser una de les estrelles del Zoo de Barcelona durant més de 10 anys. Finalment, el 1994, Ulisses va ser traslladada al Sea World de San Diego (EUA), on segueix donant voltes a una piscina. Aquesta és la història de la seva odissea.

Candela
Marc Riba, Anna solanas — I+G Stop Motion — Catalunya — 11’ 35”
La senyora Candela passa els darrers dies de la seva vida en un suburbi moribund d’una gran ciutat.

16 de decembro
Álvaro Gago — Ringo Media – Sombriza Films — Catalunya / Galícia — 15’ 00”
Dissabte. Cau la nit. La pilota es mou ràpid d’un costat a un altre. Els cossos busquen introduir-se en els buits que deixa la defensa. Lucía, vint anys, surt d’entrenar a handbol i va a buscar el seu germà amb moto sota els llums d’una ciutat que creu conèixer.

Restos de cosas
Salvador Sunyer — Nanouk Films — Catalunya — 23’ 08”
Un home sobreviu entre les ruïnes de la seva pròpia vida evocant els records que en queden.

On estaves tu?
María Trénor — On air Comunicació — País Valencià — 19’ 47”
‘On estaves tu?’ ens repta a reflexionar sobre la realitat transversal i universal que és la violència contra les dones. Violència quotidiana, subtil o brutal, tot terrible i intolerable. Experiències explicades en diferents idiomes i des de diferents països.

Esfinge urbana
María Lorenzo — País Valencià — 4’ 53”
Les fotografies d’art urbà pintat a València, es tracten com a cel·les d’animació, creant moviment allà on no n’hi havia.

No quiero más
Alicia Moncholí — ESCAC Films — Catalunya — 8’ 08″
“No quiero más” és el retrat de la família de la directora a l’habitació d’una residència. Un espai en el qual es forma un estancament del temps i en el qual les accions es repeteixen apropant-nos a un final. La història ens explica a través de l’anècdota d’un pastís la negació de la família al comiat de l’àvia.

El Màrtir
Fernando Pomares — Travelogue Studio — Catalunya — 18’ 00″
Dos germans siris travessen una frontera per entrar il·legalment en un país occidental. La seva germana relata aquest viatge on el present, el passat i l’oníric es mesclaran per esdevenir somni o malson del nostre món actual.

Reserva aquí les teves entrades
No esperis més

Dia
Divendres 9

Preu
Gratuït

Hora
19.00h

Lloc
Teatre Centre

Venda on-line tancada