Entrades Manlleu

Categoria oficial Osona

No deixis que m’enfonsi
DaVid Conill — 13’ 00”
Un home que viu sol enmig del no res s’aferra a l’amistat que manté amb un monstre aquàtic i dos amics amb els quals comparteix moments i secrets.

El temps de la balena
Pep Alvarez Pujol — 10’ 01”
L’Ismael viu una situació a casa de la que necessita defugir, amb la ajuda d’algú molt important ho aconseguirà…
Però no tot és el que sembla.

Tres mesos de quarantena
Irene Sagalés — 3’ 00”
Imatges gravades durant el confinament de la directora a Barcelona.

M O R T
Ramon Villegas — 13’ 00”
Vida i mort juntes… La fragilitat, la desmitificació de la mort romàntica. La mort del pare als nostres braços, donant l’últim alè. Un llegat i un porc per sacrificar. El seu porc, la seva “matança” que serà nostra, però l’última. L’últim porc.

Pas a dos
Valèria Cuní — 15’ 38”
La Mireia, de 17 anys, té l’oportunitat de ser la ballarina principal a la funció “La Bella Dorment” que prepara la seva escola de ballet.
Però acaba de sortir de la seva primera relació de parella, que ha estat molt tòxica. La marca que li ha deixat no li permet suportar el contacte físic a l’hora de ballar el Pas de Deux amb un noi.

Les Flors Mortes de la Primavera
Pol Sanchez Mas — 18’ 19”
Després de la mort del seu pare, la Sara veurà com la seva mare s’intenta apropar a ella de nou. Això provocarà que els fantasmes que ja creia haver deixat enrere tornin, fent-li reviure les raons per les quals es van separar.

Adagio
Yago de Torres — 07’ 07”
L’Eduardo i l’Adrián intenten apropar-se i resoldre els seus desacords artístics mitjançant l’únic mètode que coneixen: ballar com poden.

Reserva aquí les teves entrades
No esperis més

Dia
Dimecres 7

Preu
Gratuït

Hora
19.00h

Lloc
Teatre Centre

Venda on-line tancada