Entrades Manlleu

Acte de Cloenda

Acte de cloenda del Festival i projecció del Curtmetratge guanyador del MFF 2020.
Seguidament, projecció de “A Media Voz” de Patricia Pérez i Heidi Hassan – Cuba, 2021 (90′).

Dues cineastes i amigues d’infància s’enfronten als desafiaments del desarrelament mentre intenten reconstruir les seves vides lluny de Cuba. Un emocionant documental auto-etnogràfic sobre la nostàlgia, l’amistat, les arrels i l’exili, que reflecteix les inquietuts de tota una generació.

A través de la correspondència audiovisual entre les cineastes cubanes establertes entre Galícia i Ginebra, Patricia Pérez i Heidi Hassan, s’articula el diàleg d’aquest documental. Dues dones de més de 40 anys, afrontant els reptes de l’emigració, intenten reconstruir-se lluny de Cuba. A Media Voz mostra dues històries en què identitat, maternitat i creació s’entrecreuen i s’impulsen mútuament.

Patricia Pérez, cineasta cubana que va emigrar a Espanya fa quinze anys, rep una vídeo-carta de Heidi en la qual li demana que reprenguin l’amistat i posin de banda els vells desacords. Aquesta inesperada sol·licitud la desestabilitza doncs l’obliga a confrontar els que van ser els seus somnis amb la seva vida actual: sense fills, allunyada del món a Finisterre i desconnectada del tot del mitjà audiovisual.

Reserva aquí les teves entrades
No esperis més

Dia
Diumenge 11

Preu
Gratuït

Hora
19.30h

Lloc
Teatre Centre

Venda on-line tancada