Entrades Manlleu

Concert amb Anna Andreu

Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, originària de Sant Quirze del Vallès, debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Rècords 2020).

Anna Andreu, que ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s’acompanya ara de Marina Arrufat a la bateria, arrodonint un projecte ja de per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.

En aquesta nova etapa Anna Andreu ha triat el català com a llengua, encara que no ha estat un camí fàcil, ja que se sentia molt més exposada que quan solia cantar en anglès. Encara així, ha construït un total de vuit cançons amb unes lletres preciosistes que comporten un imaginari gens habitual en ella.

A Els Mals Costums trobem cançons que parteixen d’una sola paraula, unes altres que troben la inspiració en les persones que l’envolten i unes altres que parlen

sobre ella mateixa, de tendres costums que no es perden i es repeteixen, encara que no sempre funcionen. No exagerem al que en Anna Andreu trobem pinzellades d’una Maria de la Mar Bonet del segle XXI, però també una manera de contar històries

més pròxima a la de Joan Miquel Oliver. No obstant això, segons expressa Anna, la seva major influència són totes aquelles cançons que escoltava quan era nena o aquests records que queden per sempre i que són el seu recurs d’inspiració més sòlid.

Jordi Matas (membre i productor de Ferran Palau i de El Petit de Cal Eril, entre altres) ha estat l’encarregat de produir Els Mals Costums, així com de reforçar i amplificar aquest format tan delicat i nu, buscant la senzillesa i la solidesa en els silencis i en les melodies. Un disc que se sent ja com arrelat, consistent i

consolidat. El retorn de l’Anna Andreu no ha pogut començar millor.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 24 d’abril
20:00
Teatre Centre
10€

MESURES COVID-19
– Serà obligatori netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del recinte.
– L’ús de mascareta és obligatori a tot el recinte.
– És necessari arribar amb mínim de 15 minuts d’antelació, per facilitar l’entrada esglaonada.
– Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
– No es permetrà la formació de grups en el recinte ni abans ni després de l’activitat.
– S’ha de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 m
– Un cop situats/ades al vostre seient, no us podeu moure del lloc
– Un cop acabada l’activitat, no us mogueu. El personal de sala us avisarà per sortir del recinte.
– El simple fet d’adquirir l’entrada i accedir al recinte comporta l’acceptació total de la present normativa i l’assumpció de les responsabilitats que se’n puguin derivar en cas d’incompliment.

Venda on-line tancada