Entrades Manlleu

Duet Albrich & Serra: “Clàssics i Poble”

El duet de baríton i piano integrat per Ferran Albrich i Marc Serra neix l’any 2020 a Barcelona. Integrat per dos músics formats a Catalunya i a l’estranger el duet vol aportar una nova mirada jove i fresca al gran repertori escrit per aquesta formació de cambra.

El duet debuta a diverses poblacions catalanes i dins de festivals com la “Fàbrica de Lied” i pròximament aquest 2021 debutarà a grans festivals com el Barcelona Spring City Festival o la Schubertíada de Vilabertran

El concert “Clàssics i Poble” gira al voltant d’un recital per a baríton i piano d’aproximadament 50 minuts sense pausa on el repertori s’estructura en dos grups contraposats. Per una banda obres que es basen en poemes de temàtica clàssica i de l’altre obres amb un clar component popular.

Així doncs l’oient podrà apreciar la música del gènere de la cançó a través de la seva vessant més culte i comparar-la amb el seu contrari molt més proper i popular.

Com a clàssics sentirem melodies que tracten el punt més mitològic i de procedència hel·lènica de la mà de Franz Schubert alhora que podrem escoltar fragments del Don Quichotte de Cervantes en la versió de Maurice Ravel.

En la segona part dedicada a la música popular podrem gaudir de l’obra del compositor català Robert Gerhard de les seves poc interpretades Sis Cançons Populars Franceses seguides també d’una obra de Ravel però en aquest cas de caràcter popular com son le Cinq Mélodies Greques.

En resum, un concert de minutatge reduït i amb un programa pròxim al públic que farà reflexionar a l’oient tant a través de l’orella com dels poemes cantats.

LINKS
COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 25 d’abril
18:00
Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu
Entrada gratuïta, aforament limitat amb reserva prèvia

MESURES COVID-19
– Serà obligatori netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del recinte.
– L’ús de mascareta és obligatori a tot el recinte.
– És necessari arribar amb mínim de 15 minuts d’antelació, per facilitar l’entrada esglaonada.
– Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
– No es permetrà la formació de grups en el recinte ni abans ni després de l’activitat.
– S’ha de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 m
– Un cop situats/ades al vostre seient, no us podeu moure del lloc
– Un cop acabada l’activitat, no us mogueu. El personal de sala us avisarà per sortir del recinte.
– El simple fet d’adquirir l’entrada i accedir al recinte comporta l’acceptació total de la present normativa i l’assumpció de les responsabilitats que se’n puguin derivar en cas d’incompliment.

Venda on-line tancada