Entrades Manlleu

Pista de gel 21/12 a 27/12

Enguany la pista de gel del Badanadal serà una mica diferent.

Les pistes de gel del Badanadal s’han adaptat per complir amb les mesures de seguretat, higiene i distanciament social decretades arrel de la situació sanitària COVID-19, però per tal que puguem gaudir tots d’aquesta activitat és imprescindible que complim el protocol de funcionament i les normes i instruccions que rebreu dels monitors i del personal que treballi a la pista de gel. El fet d’accedir a les instal·lacions, un cop comprada l’entrada, implica l’acceptació d’aquesta normativa i el compromís del seu compliment per part dels patinadors i acompanyants. Podeu consultar la normativa en aquest enllaç.

La pista de gel està dividida en dues pistes de 400m2 per patinar (Pista 1 i Pista 2).
Cada pista de gel disposarà de dos espais d’accés separats i reservats, per tal que els patinadors es puguin preparar i calçar el patins, per grups d’accés a la pista de gel. Aquestes zones de patinadors s’higienitzaran d’acord amb les normatives, després que cada grup de patinadors n’hagi fet ús. A cada pista de gel hi pot patinar un màxim de 6 persones per franja horària o torn.

En accedir a les instal·lacions un prendran la temperatura, validaran l’entrada i s’higienitzaran mans (gel) i calçat (alfombreta amb líquid), i es comprovarà que porteu posada la mascareta, a excepció dels casos que contempla la normativa vigent (menors de 6 anys o persones que acreditin degudament que no l’han de portar). Caldrà dur-la posada en tot moment, i per patinar també caldrà que porteu guants (obligatori).

Les pistes de gel tenen unes franges horàries assignades, i totes les compres d’entrades s’han de fer a través d’aquest web, per evitar cues a les taquilles.

Podeu comprar fins a 6 entrades i aplicar-hi els descomptes corresponents (família nombrosa, família monoparental, carnet jove o descompte per discapacitat). Per aplicar el descompte és imprescindible disposar d’un carnet o document acreditatiu, que haureu de presentar quan accediu a les instal·lacions, o pagar l’import descomptat en efectiu.

Les franges horàries son de 50 minuts i estan estructurades de la següent manera:

  • 10 minuts de preparació: validar la reserva i revisar el llistat de patins, accedir a la zona de patinadors, posar-se els patins.
  • 30 minuts de patinatge a la pista de gel.
  • 10 minuts de finalització: sortir de la pista, posar-se les sabates, sortir de la zona de patinadors.

PREUS:
Entrada de 30 minuts: 5 € IVA inclòs
Entrada amb descompte: 4 € IVA inclòs


Per fer la compra online de les vostres entrades:

1. Seleccioneu el dia
2. Seleccioneu el número d’entrades que voleu per a la franja horària
3. Ompliu les dades corresponents (Nom i Cognoms, e-mail i telèfon del responsable de grup i talla de patins* per tots els patinadors)
4. Feu el pagament online amb targeta
5. Rebreu al vostre e-mail les entrades

* La talla de patins serà un número més del vostre calçat habitual.

** Preferiblement NO utilitzar els correus @hotmail o @msn

Els patinadors menors podran accedir a les instal.lacions acompanyats d’un adult, com a màxim, que l’ajudi a equipar-se i posar i treure els patins; sempre i quan els monitors ho considerin necessari.
Però en cap cas podran accedir a la pista de gel ni patinar, i hauran de quedar-se fins que el menor acabi l’activitat a la zona de canvi de patins.

L’activitat de la pista de gel es realitza en un espai a l’aire lliure, del 6 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021, ambdós dies inclosos i en un horari d’obertura força ampli.

L’Ajuntament es reserva el dret, en funció de l’estat de la capa de gel i les condicions climatològiques, de tancar al públic les instal·lacions, per preservar la seguretat dels usuaris.

Preus i normatives de participació

SI TENS UNA ENTRADA DEL MAB MANLLEU PER PATINAR GRATUÏTAMENT A LES PISTES DE GEL, ADREÇAT A LA TAQUILLA DE LA PISTA DE GEL!

ELS MONITORS DE LA TAQUILLA ET CANVIARAN L’ENTRADA GRATUÏTA PER UNA ENTRADA VÀLIDA PEL DIA I HORA QUE VULGUEU VENIR A PATINAR, I SI ÉS UNA PATINADA AMB GRUP ET VENDRAN, TAMBÉ, LES DELS ACOMPANYANTS, PER  TAL QUE PUGUEU PATINAR JUNTS.

I RECORDA… AQUEST NADAL, REGALA MANLLEU!

Venda on-line tancada