Entrades Manlleu

Remei de Ca la Fresca. Concert Vermut

Remei de Ca la Fresca és un grup del Montseny amb epicentre a Arbúcies que va néixer el 2020, presentant una proposta de bruixeria i rock visceral que festeja amb el folklore i l’electrònica de poble a baixa fidelitat. El grup va ser finalista del concurs Sona9, organitzat per Enderrock, que els va descriure com una “banda arbucienca que presenta remeis de poesia irreverent i dancehall futurista amb melodies generoses i temes sincers”.

Les vuit pistes del disc homònim Remei de Ca la Fresca (The Indian Runners, 2021) han estat editades pel segell barceloní com a part del premi Erra Forta, organitzat dins del concurs Desconnecta de bandes emergents conjuntament amb Lluïsos de Gràcia. Aquest premi reconeix la millor banda amb presència femenina del certamen i busca reivindicar la igualtat de gènere en l’escena musical independent del nostre país.

El grup, liderat per Xantal Rodríguez i Artur Piera, forma part d’una nova fornada de músics del Montseny, un territori especialment ric en la producció de música independent a Catalunya i bressol de grups de llarga trajectòria com Joan Colomo o Esperit! El completen Martina Vayreda, Iago Rueda i Víctor Inskipp, que comparteixen instruments com a bons germans.

Compra aquí les teves entrades
No esperis més

Dia
Diumenge 18

Preu
Gratuït

Hora
12.00 h

Lloc
Embarcador del Ter

Accés lliure a l’Embarcador del Ter fins a completar aforament