Entrades Manlleu

Sopar 20è aniversari de la REVISTA CUINA, amb Joseba Cruz, de Le Clandestin.

Amb motiu del vintè aniversari de la revista CUINA, gaudirem d’un sopar gastronòmic elaborat i cuinat per un dels 20 joves xefs de la cuina catalana que ve, perquè #LaRevolucióContinua. Joseba Cruz forma part d’una nova generació de cuiners que, partint del llegat dels grans xefs pioners, demostren que la cuina catalana encara és un dels motors de la gastronomia mundial.

Menú Degustació, maridat amb una selecció de cerveses artesanes:

Crispetes de porc
Cruixent de peu i mostassa antiga
Consomé amb un farcellet de carn d’olla
Terrina de costella de porc
Cueta tractada com una cua de bou
Garrinet
Cotnes amb xocolata i tòfona
“Danacol”

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 2 d’octubre
De les 21.00  a les  23.00 h.
Jardins de Can Puget
40€
Aforament màxim:
20 persones, places limitades.

MESURES COVID-19
– Serà obligatori netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del recinte.
– L’ús de mascareta és obligatori a tot el recinte.
– És necessari arribar amb mínim de 15 minuts d’antelació, per facilitar l’entrada esglaonada.
– Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
– No es permetrà la formació de grups en el recinte ni abans ni després de l’activitat.
– S’ha de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 m
– Un cop situats/ades al vostre seient, no us podeu moure del lloc
– Un cop acabada l’activitat, no us mogueu. El personal de sala us avisarà per sortir del recinte.
– El simple fet d’adquirir l’entrada i accedir al recinte comporta l’acceptació total de la present normativa i l’assumpció de les responsabilitats que se’n puguin derivar en cas d’incompliment.