Entrades Manlleu
 • Les pistes de gel estaran situades a la Plaça Fra Bernadí, i s’obriran al públic del 6 de desembre al 7 de gener del 2020. L’horari dels dies laborables i diumenges serà de les 11h a les 20h; i els divendres, dissabtes i festius de 11h a les 21h. La taquilla de venda d’entrades sempre tancarà 45 minuts abans de l’hora de finalització d’aquests horaris.
 • És obligatori patinar amb guants. En el cas de que algun patinador no en porti, els podrà comprar a la taquilla de la pista.
 • L’Ajuntament es reserva el dret de modificar els horaris de les activitats i fins i tot tancar-les al públic quan les condicions tècniques o climatològiques (pluja, vent, neu) no siguin favorables, vetllant per la seguretat dels usuaris.
 • Els torns de patinatge es faran de 30 o 45 minuts, en funció del tipus d’entrada. Aquest temps inclourà el temps de posta a punt del patinador (recollida i fixació dels patins).
 • Està prohibit menjar, beure i fumar dins les instal·lacions.
 • Els usuaris de la pista de gel hauran de patinar a velocitat moderada i en un sol sentit, que indicaran els monitors responsables de l’activitat. No es podrà patinar en cadena (més de 2 persones agafades de la mà). No està permès molestar, provocar o increpar altres patinadors.
 • Es reservat el dret d’admissió. Els monitors que s’encarregaran de vetllar pel bon funcionament de l’activitat podran expulsar els patinadors que no compleixin la normativa o que mostrin conductes incíviques a les instal·lacions. En cas d’expulsió l’usuari perdrà dret a qualsevol indemnització i al retorn de l’import pagat per participar en l’activitat.
 • L’Ajuntament no es fa responsable dels objectes deixats al recinte ni dels danys que puguin patir els patinadors per accident. També es reserva el dret de modificar la normativa si es considera necessari.
 • L’Ajuntament registrarà filmacions i fotografies generals de les instal·lacions. Els usuaris de les instal·lacions accepten que l’organització utilitzi les imatges amb finalitats d’arxiu i promocionals. En el cas que algun usuari no hi estigui d’acord ha d’informar d’aquest fet als monitors de la taquilla de la pista de gel per que ho tinguin en compte.

Preus públics de les Pistes de Gel, tobogan, Ludoteca i Casal del Badanadal

 • Els imports que es cobraran per la participació i entrada a les activitats seran els següents:
Preus entrades PISTES DE GEL I TOBOGANS DE GEL Preu IVA inclòs
30 MINUTS – PISTA DE GEL. Entrada individual de 30 minuts (pista infantil i/o menors 5 anys), lloguer de patins inclòs. 5,50 €
45 MINUTS – PISTA DE GEL. Entrada individual de 45 minuts, lloguer de patins inclòs. 6,50 €
TOBOGAN 3 BAIXADES. Entrada individual tobogan – 3 baixades i lloguer de dònut gegant inclòs. 2,40 €
TOBOGAN 6 BAIXADES. Entrada individual tobogan – 6 baixades i lloguer de dònut gegant inclòs. 4,80 €
Entrada FAMILIA NOMBROSA – PISTA DE GEL. Preu especial famílies nombroses, lloguer de patins inclòs. 4,50 €
Entrada MONOPARENTAL – PISTA DE GEL. Preu especial famílies monoparentals, lloguer de patins inclòs. 4,50 €
30 minuts CARNET JOVE.
Preu especial joves amb carnet Jove, entrada individual de 30 minuts, lloguer de patins inclòs.
4,50 €
45 minuts CARNET JOVE. Preu especial joves amb carnet Jove, entrada individual de 45 minuts, lloguer de patins inclòs. 5,50 €
ABONAMENT 5 PISTA GEL. Abonament pista gel, 5 entrades 45 minuts, lloguer de patins inclòs. 26,00 €
ABONAMENT 10 PISTA GEL. Abonament pista gel, 10 entrades 45 minuts, lloguer de patins inclòs 45,00 €
CURS PATINATGE Curs patinatge, 1 sessió 1 h, entrada i lloguer de patins inclòs, prèvia reserva. 15,00 €
ENTRADA 45 MINUTS, DTE 1 € Val de descompte promocional, aplicable només a entrades de 45 min. 1,00 €
GUANTS Preu guants, per parell 3,00 €
ABONAMENT MIGDIES – PISTA DE GEL. Abonament de migdies, per poder patinar cada dia, des de les 13 h fins les 16 h. 55,00 €
FORFET PISTA DE GEL. Abonament il·limitat individual (forfet), per patinar sempre que es vulgui. 95,00 €

ENTRADES GRATUÏTES I ALTRES PROMOCIONS:

 • INVITACIONS EMPRESES. Els clients, socis o treballadors de les empreses que hagin adquirit un pack promocional amb entrades de la pista de gel i que presentin l’entrada/invitació impresa per l’Ajuntament podran patinar 45 minuts sense pagar entrada.
 • INVITACIONS MAB MANLLEU. Els clients dels comerços associats al MAB Manlleu podran patinar 45 minuts gratuïtament presentant l’entrada/invitació corresponent, obtinguda als establiments associats a l’entitat i d’acord amb la promoció pactada amb l’entitat. El MAB Manlleu pagarà posteriorment a l’Ajuntament un import en concepte d’esponsorització i entrades utilitzades pels seus clients.
 • INVITACIONS BBVA. Els clients, socis o treballadors de les empreses que hagin adquirit un pack promocional amb entrades de la pista de gel i que presentin l’entrada/invitació impresa per l’Ajuntament podran patinar 45 minuts sense pagar entrada.