Entrades Manlleu

Normativa pista de gel escoles 2022

Us informem queaquest any podrem gaudir de nou de les PISTES DE GEL DEL BADANADAL.

Les pistes de gel del Badanadal s’han ampliat per millorar les mesures de seguretat i reduir el risc d’accidents durant l’activitat. Com cada any estaran situades a la Plaça Fra Bernadí, i s’obriran al públic del 6 de desembre al 8 de gener del 2022. L’horari d’obertura de les instal·lacions serà de les 10 a les 20 hores.

Les pistes de gel disposaran de 4 zones d’accés habilitades perquè 30 patinadors com a màxim, per zona, es puguin posar els patins, i la capacitat màxima de les pistes de gel s’ha previst en 60 patinadors per torn, en horari. Per poder patinar en grup i disposar de més espai, hem limitat a 105 places totals les patinades en grup i escolars.

Les pistes es dividiran en 2, una de gran (750m2) i una de petita (250m2), creant una superfície total de 1.000m2 per patinar. Serà la superfície de gel més gran que mai hem instal·lat fins ara, a Manlleu, i la més gran a Catalunya, situada a l’aire lliure.

Els grups escolars i entitats podeu reservar la pista de gel per patinar en grup, de dilluns a divendres els dies lectius, del 12 al 16 i del 19 al 21 de desembre, entre les 9h i les 17h. L’import fixat per aquesta promoció és de 4 € IVA inclòs, per cada patinador/a (Els monitors i professors no paguen entrada). L’import de patinatge quedarà repartit entre 10 minuts de preparació i posar els patins, 40 minuts de patinatge i 10 minuts per treure els patins i sortir de les instal·lacions.

Podreu fer les vostres reserves per patinar en grup, fins a un màxim de 30 persones per torn i pista, per tant si voleu fer reserves per més de 30 patinadors, caldrà que reserveu 30 entrades per un torn i pista, i la resta en una altra reserva, ja sigui pel mateix dia i torn (si queden entrades) o be en un altre torn i/o data, si no en queden. Les entrades que quedin alliberades per cada torn i pista (si el nombre de patinadors es menor de 30) quedaran lliures i a disposició d’un altre grup.

Per complir amb els principis d’igualtat i concurrència pública us informem que:

NO RECOLLIREM CAP RESERVA TELEFÒNICA NI CAP PETICIÓ PER CORREU ELECTRÒNIC, JA QUE CALDRÀ FER-LA EN LÍNIA, A TRAVÉS D’AQUEST ENLLAÇ DEL PROGRAMA DE RESERVES DE LA PISTA DE GEL, FINS AL 30 DE NOVEMBRE:

Es important que tingueu present que aquest any no es podrà pagar en efectiu a la taquilla de la pista de gel, si no que caldrà fer una transferència bancària, un cop feta la patinada, o be us farem un càrrec bancari, si ens faciliteu dades bancàries pel cobrament.

Esperem i desitgem que l’alumnat del vostre centre pugui gaudir d’aquesta activitat a l’aire lliure, un any més.

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb:

reservespistagelmanlleu@gmail.com

O be al 616 64 05 86 (Tel. pista de gel i atenció a escoles i grups).

Servei de fires i mercats
Oficina de Promoció Econòmica
AJUNTAMENT DE MANLLEU
LAB Manlleu, Espai Coworking
Carrer del Prior Tarafa, 11 08560 Manlleu
937827161 / 938515022
fires@manlleu.cat